Forum, gdzie spotykają się członkowie elitarnego, hogwardzkiego klubu Replay! (hogwart-rpg.com)
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Słowo "Daily" może być troszkę mylące, bo zadania nie będą się pojawiać codziennie. Ale co to w ogóle jest?
Co jakiś czas KAŻDY może zlecić zadanie do wykonania, aby potem wykonawca mógł otrzymać nagrodę. Zresztą... Chyba tego nie trzeba wyjaśniać, co?
Kilka zasad:
1. Zadania będą pojawiały się w różnych odstępach czasowych.
2. Screeny dokumentujące zrobienie przez Was questa należy wysyłać na forum w wiadomości prywatnej do osoby, która go zadała.
3. Quest Głowny będzie nagradzany za zrobienie kilku z rzędu:
1 i 2 quest - 1g
3 i 4 quest - 2g
5, 6 i 7 quest - 3g
8 i 9 quest - 4g
10 quest - 5g
11 quest jest znów liczony jako pierwszy.
4. Czas na wykonanie Questa Głównego jest nieokreślony. Quest Główny jest aktywny aż do opublikowania kolejnego.
5. Quest Główny oraz każdy z Questów Pobocznych można wykonać tylko raz.
6. Każdy może wymyślić tzw Pobocznego Questa. Takich Questów może być kilka. Czas na zrobienie Questa Pobocznego oraz nagroda za niego będzie określona w treści Questa.
7. Nagrody będą wypłacane po uzbieraniu 20g. Wypłaty będą raz w tygodniu, począwszy od poniedziałku.
Q U E S T G Ł Ó W N Y
- w s t r z y m a n o -
Q U E S T Y P O B O C Z N E
- b r a k -
NAGRODZENI
Elfijka { 1g }
Liliana xdd { 1g } | 1g | 1g |
Midgard { 0g } | 1g |
Niph { 1g }
Szadam { 0g } | 1g |
Uugg { 2g }
Vee { 0g } | 1g | 1g | 1g |
Nieogarnięta { 0g } | 1g |
Pojawia się i znika!
Ok, czyli trwa teraz quest główny i trzeba wysłać jeden screen przed nim, a potem drugi. W jednej wiadomości mają być oba screeny?
Świetny pomysł :)
Ok, czyli trwa teraz quest główny i trzeba wysłać jeden screen przed nim, a potem drugi. W jednej wiadomości mają być oba screeny?
Nie do końca, już dopisałam o jaki screen mi chodzi - o screen z komunikatem, że tę korę znalazłaś ;)
Pojawia się i znika!
Ok, dzięki za doprecyzowanie :)
Nowy Quest Główny w pierwszym poście!
Mam pytanie czyli mam napisać miły kom w profilu w grze tak? Tylko jak ja mam teraz napisać coś jak nie mogę wejść w grę we wszystkich przeglądarkach bo mi pokazuje ,,witryna nieosiągalna''? Próbowałam na lapku,telefonie i tablecie wszędzie to samo
Cierpliwości, padł im serwer, jest niedziela, w końcu naprawią.
Jak już wreszcie łąskawie pojawił mi sie irytek, to zmiana questa :D
Zdarza się ;) I tak ten Irytek już za długo wisiał :P
Pojawia się i znika!
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.029 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 1.01 MB (Maksimum: 1.24 MB) ]